Nieuwjaarspuzzel

Binnenkort start een nieuw jaar. Voor ieder een jaar met 12 maanden, 52 weken en 365 dagen. Dit gegeven staat voor iedereen vast. Het is aan jou om dit vaststaande aantal uren op eigen wijze in te vullen. Vanuit dat idee is deze puzzel ontstaan.

Iedereen krijgt 103 woorden. Jij bepaalt wat je daarmee gaat doen. Óf je gaat puzzelen om mijn versie te ontrafelen óf jij vormt er jouw eigen verhaal mee. Net zoals je vrij bent die 365 dagen van het nieuwe jaar op eigen wijze vorm te geven.

Houd je van een stevige uitdaging? Plaats dan de onderstaande woorden op de streepjes in het veld hiernaast. Onder de download kan je controleren of je mijn variant hebt weten te ontrafelen.

Creëer jouw boodschap voor 2021

1. 1 7 2. de de en en en en in is je je je je om om ON op Op op te te te te we We we zo 24 3. als als als Dit een een een Het hoe Hoe jij mee met ons uit was zet 365 4. bent even GAME GAME goed houd jaar jaar maak oude OVER Over paar spel Voor Want Waar weer werk werk zijn 2020 2020 2021 5. dagen echte krijg privé thuis weken  6. balans hebben kansen komend nieuwe nieuwe Nieuwe nieuwe online ronden spelen tussen vormen 7. contact daagden ervaren geschud januari kaarten starten  8. bedenken gespeeld patronen  9. creatieve gepuzzeld waardevol 10. doorbroken ontmoeting spelregels 11. onderzoeken oplossingen 12.  gamechanging

Lees hieronder mijn variant met de gegeven woorden:

2020: GAME OVER

Voor 2020 zijn de kaarten geschud. Het spel is zo goed als gespeeld. Over een paar weken starten we een jaar met nieuwe ronden en nieuwe kansen.

Dit jaar was gamechanging. Nieuwe spelregels daagden ons uit om te ­ onderzoeken, te ervaren en creatieve oplossingen te bedenken. Want hoe houd je de balans tussen werk en privé als je 24/7 thuis bent? Hoe maak je online contact even waardevol als een echte ontmoeting? We hebben oude ­patronen doorbroken en gepuzzeld op nieuwe (werk-)vormen. 

Op 1 januari krijg je weer 365 dagen om mee te spelen. Waar zet jij op in komend jaar?

2021: GAME ON!

Speel met de mogelijkheden die je het komend jaar geboden worden en vul 2021 op jouw manier in!

De beste wensen!