Onlangs kwam Renee Kranenberg van Indebuurt bij me langs omdat ze nu toch wel eens benieuwd was naar ‘al die activiteiten’ van mij. “Je maakt spellen, werkt als paleisdocent bij Paleis het Loo, je spreekt luisterboeken, kranten en tijdschriften in én bent auditor bij onderwijsinstellingen! Ik wil daar wel eens meer over weten!”

Het klopt allemaal! Ik houd enorm van variatie, afwisseling en uitdaging. Geen van de werkzaamheden zou ik willen laten schieten, al is het af en toe wel een gepuzzel in mijn agenda.

Droom: Sjoechem! als nieuwe spaaractie van AH

Toen ze me vroeg naar mijn grote droom op werkgebied lag die al op het puntje van mijn tong! Wat zou ik het tof vinden om van Sjoechem! de nieuwe spaaractie van de AH te maken! Samen met Naturalis en Freed Vonk de categorieën, inhoud en stellingen bepalen. Zodat heel Nederland al spelend, bewegend en onderhandelend ontzettend veel feitenkennis opdoet!

En chapeau voor Renée, dat ze van mijn woordenstroom een artikeltje heeft weten te maken! Nieuwsgierig naar ons gesprek? Je kunt het lezen in de onderstaande link.

In de buurt