Educatief materiaal voor alle niveaus

 

Je hebt precies voor ogen wat voor impact je wilt hebben met je les, training, introductie of teambuilding. Je kent je doelgroep en weet wat je wilt communiceren. Je mist alleen de tijd, inspiratie of de juiste persoon binnen de organisatie om jouw idee te realiseren.

Dan ben ik jouw sparringpartner en help je graag op weg naar een goed concept.

Sessie

Inspiratie en ideeën

€ 495,-

 

Met jouw vraag zet je mij aan! Ik ga drie uur met jou aan de slag om tijdens een energieke brainstorm de kern van jouw educatieve vraagstuk bloot te leggen. Terwijl jij vertelt, beginnen bij mij de mogelijkheden al op te borrelen. Ik vraag door, associeer en bekijk jouw leerinhoud vanuit nieuwe invalshoeken. Tijdens deze brainstorm ontstaan zo de ideeën en mogelijkheden.

 

Na deze sessie ontvang je van mij het adviesrapport ‘Inspiratie & Ideeën’ gebaseerd op de ideeën die het best aansluiten bij het doel, de doelgroep en bij jou. Dit rapport geeft jou handvatten om je educatieve vraagstuk te tackelen.

 

Kosten: € 495,- excl. btw

Tijd: 1 dagdeel (3 uur)

Product: Adviesrapport ‘Inspiratie & Ideeën’

Op locatie of telefonisch

Aanmelden

 

 

Realisatie en coördinatie

offerte op maat

 

In het traject ‘Realisatie & Coördinatie’ ga ik aan de slag met de bouwtekening!

Ik werk het concept tot in de puntjes voor je uit. Ik verzorg de inhoud en maak een proefversie die we testen binnen de doelgroep.

Als vorm en inhoud uiteindelijk vaststaan, zet ik mijn ervaring en netwerk in om de juiste materialen en partners te betrekken bij het realiseren van het eindproduct.

Tijdens dit traject bepaal jij waar je me voor inzet. Van het uitwerken van het concept tot de complete projectcoördinatie. Hiervoor maak ik een offerte op maat.

 

 

Concept

Vorm en inhoud

€ 1.550,-

 

Jouw concept ziet het licht tijdens dit traject! Met het rapport uit de inspiratiesessie als uitgangspunt ontwerp ik een gepersonaliseerd educatief product dat qua vorm en inhoud aansluit bij het doel. Jouw vakinhoudelijke kennis komt in het ontwerp samen met mijn creativiteit en kennis van activerende leermethoden.

 

Tijdens dit ontwerpproces hebben we tweemaal een inhoudelijke bespreking, zodat je ervan verzekerd bent dat het eindresultaat voldoet aan jouw wensen en mogelijkheden. Ik draag er zorg voor dat we bij de kern van je boodschap blijven.

Het traject wordt afgesloten met het rapport ‘Vorm & Inhoud’ waarin het ontwerp wordt uiteengezet aan de hand van het doel, de doelgroep, de borging van de (leer-) inhoud en de (leer-)activiteit. Dit rapport vormt als het ware de bouwtekening voor het eindproduct.

 

Kosten: € 1.550,- excl. btw

Tijd: 2x inhoudelijke bespreking van 2 à 3 uur

1x afrondende bespreking van 2 uur

Product: Conceptrapport 'Vorm en inhoud'

Op locatie of telefonisch

 

Aanmelden

Logo - Lieke van der Palen educatie - conceptontwikkeling

 

Voorlandseweg 45

7312 EA Apeldoorn

06 39 76 19 74

mail@liekevanderpalen.nl

Mijn CV op LinkedIn

 

KvK 66726646

BTW NL.1008.61.891.B.01

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Copyright © 2022

Fotografie iStock, D&R Fotografie

Logo - Lieke van der Palen is CRKBO geregistreerd docent

Meer weten?

 

Met deze site heb je een beeld gekregen van mijn werk en van mij als persoon. Ben je daardoor nieuwsgierig geworden naar de échte persoon achter deze site? Of wil je kennis maken, omdat je mijn hulp kan gebruiken bij jouw project? Ik hoor het graag!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

  • Logo - Lieke van der Palen educatie - conceptontwikkeling

Logo - Lieke van der Palen educatie - conceptontwikkeling

inspirerend

communiceren

Logo - Lieke van der Palen educatie - conceptontwikkeling